Sista dagen på året

Kvällens festblåsa - Nelly.com
 
Tankarna går kors och tvärs, men jag tror att jag har koll på läget. Har inte tidgare bjudit på middag likt denna, men jag tror att det kommer att bli så himla bra. 
 
Jag har inte gjort mycket mer idag än att varit runt och försökt röja efter bästa förmåga. Det är lite kvar, men inget akut. Jag hann städa ganska mycket igår innan jag åkte iväg till jobb och det är jag så tacksam över idag. Det känns så himla härligt att få avsluta det här året på det här viset, med massor av god mat och fint sällskap. Bara tanken på det sätter god ton på kommande år. 
Allmänt | 2015, Outfit, vinter | | Kommentera |

2015

Januari - Mars
Andra januari fick vi tillgång till vårt nya hem. I desperata försök att "röka" ut tant lukten som etsats sig fast i väggarna fylldes lägenheten med blommor och ljus. Det var många tidiga morgnar i sängen med ipaden och youtube, jag och Frida hann träffas en hel del och jag drack nästintill varm choklad varje dag. Jag spenderade även några dagar i London och förälskade mig i musikalen Wicked.
April - Juni
I april skrev jag en kontaktannons hos Blondinbella och hade den fantastiska turen att få mail från någon som jag nu inte kan tänka mig att leva utan. Vi firade födelsedagar och det blev en hel del tv-spel. Lägenheten började ta form och bli ett hem. Viktors syster och hennes familj kom ner, vi spenderade så mycket tid vi kunde med dem, bland annat midsommar i stugan. Jag kom in i någon bakfas och bakade cupcakes som aldrig förr.   
Juli - September
Lovisa hade växt till sig till en riktig busunge. Efter varje besök såg huset ut som en krigszon och det var få saker som fick ligga orörda när denna nyfyllda ettåring kom på besök. Vi överraskade Sofie med en babyshower och skämde bort henne med tårta och presenter. Frida gifte sig med sin Alex och jag hade äran att stå som brudtärna. Det blev turer över till Danmark och jag längtade så tillbaka till London. 
Oktober - December
Tillsammans med Frida pärlade jag armband till Ung Cancer. Jag och Marika gjorde slag i saken och fotograferade hennes halloween kostym i skogen, något som fick mig att bli himla inspirerad till framtida fotograferingar. Det blev turer upp till Stockholm för att träffa den nya prinsessan och sedan för att gå på hennes dop. Snön besökte Skåne (och det var bara snö i Skåne, hur ofta händer det?) så jag släpade med mig Viktor ut för att ta bilder på oss. Jag åkte till Göteborg och utbildade mig till Zumba instruktör och kände mig mer pepp än någonsin. Julen sprang förbi och jag fick äntligen krama om mina bonusar igen. 

Nu är det knappa två dagar kvar av 2015. Ett ganska svajigt år för min del, men de tre sista månaderna har gjort en helomvändning och fått mig att se positivt på det nya året som väntar och jag kan knappt hålla mig!
Det nya året ska firas in med vänner och trerätters och allt känns så himla bra. Hoppas ni där ute är lika taggade som jag på 2016. Det här kommer bli det bästa året någonsin!
Allmänt | 2015 | | Kommentera |

Jag hinner inte med

Som vanligt, så det går alldeles för fort. Det känns som att jag knappt hinner blinka innan dagen har susat förbi och det jag skulle hunnit med blir liggande. Vart tar tiden vägen?
 
Julhelgen är över. Jag som har längtat så himla länge fick nästan antiklimax när den väl stod runt hörnet. Men det var ändå väldigt mysigt och jag både fick och fick dela ut många fina julklappar. Jag har jobbat så att ögonen har gått i kors och har nog aldrig varit så tacksam när det var dags att lägga sig. 
 
Oftast vill jag att juldagarna aldrig ska ta slut, men just nu längtar jag efter en nystart och nya projekt. Hade gärna viljat vara långt in i februari redan, men får anstränga mig för att leva i nuet. Det är kanske därför tiden springer, för att jag alltid längtar framåt?
Allmänt | 2015, Jul, vinter | | En kommentar |
Upp