Lite nytt

Tröttnade på min header och kände att det var dags för något nytt. Denna som vilar här ovan är något som får stanna tillfälligt tills jag har en bättre ide vad jag vill ha. Någon färg hade varit trevligt!
 
Redan idag tar min arbetsvecka slut, så härligt! Det kommer dock att fortsätta i fullfart och jag ska anstränga mig för att försöka ta vara på tiden. Zumba basic 2 hägrar vid veckans slut och imorgon väntar Ullaredstrippen som jag länge har sett fram emot! 
 
Jag skulle gärna vilja filma något klipp under morgondagens utflykt. Men sladden till min minsta kamera är spårlöst försvunnen och har nog varit det sedan vi flyttade hit. Jag har letat hela förmiddagen och Viktor har lovat att se efter när han kommer hem. Håll tummarna!
Allmänt | 2016, Bloggdesign | | Kommentera |

Fem saker att se fram emot

- Zumba. Redan till helgen ska jag gå min basic 2 utbildning i Göteborg. Eftersom att jag har lite mer koll på vad som väntar den här gången och hur kursen är upplagd känner jag att jag kan ta ut svängarna ordentligt och bara köra. Basic 1 var något av det roligaste jag gjort, så jag kan knappt vänta på de två kommande! Sen känns det lite lyxigt att ha en natt på hotell med. 
 
- Vår/Sommar. Att vakna och se att det är ljust ute! På direkten blir man så mycket piggare och livskvalitén höjs. Längtar så efter varmare temperaturer, tunnare kläder och grillkvällar. Så härligt!
 
- Träning. De senaste veckorna har jag tappat allt sug på vad träning heter. Det brukar gå upp och ner i vågor, men nu har det varit extra tydligt. Jag brukar alltid försöka gå dit ändå, men nu har jag till och med bokat av pass som jag egentligen tycker är så roliga! Viktor har under en tid nu blivit ganska flitig på att använda sitt gymkort och det har sporrat mig att komma igång ordentligt igen! Jag kan ju inte vara sämre, haha!
 
- Läsa. Där är så många böcker i min bokhylla som bara väntar på att få bli lästa. Jag läste för inte så längesedan Lena Dunhams bok Not That Kind Of Girl och kände i hela kroppen hur jag hade saknat att bara sitta ner och läsa. När jag var yngre kunde jag hålla igång upp mot sex olika böcker samtidigt, allt för att böckerna inte skulle ta slut för snabbt och ja, jag kunde hålla isär de olika berättelserna!
 
- 2016. Det är mitt år och så är det bara. Jag har redan sett bevis på hur det för min del har utvecklat sig till något bättre och jag tänker kämpa med allt jag har för att det ska hålla sig så. Jag ska bli bättre på att säga ja till möjligheter och bättre på att säga ifrån och stå upp för mig själv. Jag är värd allt och lite till. 
Allmänt | 2016, Blogglista | | Kommentera |

Barnmys

Jack och Lovisa lekte så fint ihop innan påskmiddagen.
 
Anledningen till den öronbedövande tystnaden här inne är att varje ledig stund har spenderats hos Viktors föräldrar. Äntligen har Viktors syster med familj kommit ner och vi har verkligen lekt och myst järnet. Vi tar verkligen alla chanser vi får att gosa och ladda upp ordentligt på bebismyset. 
 
För ovanlighetens skull så är jag faktiskt ledig imorgon. Förmiddagen kommer ängnas helt till ett ordentligt träningspass och sedan kommer vi mest troligen sluta upp hos svärföräldrarna för att mysa lite till. Det kommer bli så sorgligt när de åker hem!
Allmänt | 2016 | | Kommentera |
Upp