Hur du överlever en Star Wars mässa

1. Kanske inte behöver sägas, men se till att du har laddat upp ordenligt innan. Riktiga skor, vattenflaskor och kontanter är guld värt. Något mindre att tugga på är heller inte helt fel.  
 
2. Bestäm redan innan vad som är viktigast för dig, är det någon viss monter eller autograf som du sucktar efter? Prioritera det så du inte känner besikelse att det inte hanns med. 
 
3. Ha ordning på dina grejer så att du snabbt kommer in, dels för din skull och för personalens. Ingen vill stå i kö för att du inte hittar din biljett.
 
4. På större mässor finns ofta fritt Wi-fi. Räkna dock inte med att det fungerar, det finns många på plats som vill utnyttja det. Så om du vill vara säker på att du har pengar på kortet, ta reda på det innan. 
 
5. När klockan börjar närma sig lunch kan det bli riktigt drag runt resturangtorgen. Kom lite tidigare/lite efter om du vill kunna sitta vid bord. 
 
6. Ta det som det kommer. Det är mycket folk och alla är där för samma sak, se till att hålla ihop med ditt sällskap och få ut så mycket som möjligt av upplevelsen tillsammans. Det är himla tråkigt att stå i kö ensam!
 
 
 
Allmänt | 2016, London, Resa, Sommar, Star Wars, Travel | |
Upp