Filmer jag vill se

1. Suicide Squad, premiär 3/8. Ett gäng superskurkar blir utvalda och försatta med de kraftfullaste vapen regeringen kan hitta, för att bekämpa en fiende som sägs vara oövervinnlig. Gruppen inser ganska fort att de inte har blivit valda för att lyckas, utan för att få skulden när de misslyckas. Kommer Suicide Squad att dö för uppdraget eller är det var man för sig?
 
2. Alice through the Looking Glass, aktuell nu. Alice återvänder till Underlandet för att rädda The Mad Hatter.
 
3. Doctor Strange, premiär 28/10. En briljat men arrogant kirurg, vid namn Stephen Vincent Strange, står plötsligt inför en ny vändning när karriären slås i spillror och hans nya uppdrag blir att rädda världen från onska.
 
4. Central Intelligence, premiär 17/6. Från att vara klassens mobboffer, är Bob idag en CIA-agent. Vid en återförening på gamla gymnasieskolan träffar han, skolans då coolaste kille som längtar tillbaka till forna glansdagar. Plötsligt byts långsamma kontorsdagar till skottlossningar, spionage och risken att bli dödad på fler sätt än vad de kan räkna.
 
5. Rouge One, premiär 16/12. En grupp rebeller sänds ut på ett uppdrag för att stjäla emperiets ritningar till Dödsstjärnan. 
 
6. Assasin's Creed, premiär 20/2. Genom ny teknik får Callum Lynch uppleva sina genetiska minnen från sin  förfaders liv i 1400-talets Spaninen. Förfadern tillhör de hemliga sällskapet Assasins (lönnmördarna) och med sin nyvunna kunskap och förmåga kan Lynch ta sig an Tempelherrarna i nutid.
 
7. Finding Dory, premiär 26/8. Ungefär ett år efter det fantastiska äventyret att hitta Nemo, minns plötsligt Doris att hon har en familj, som kanske letar efter henne. Tillsammans med Nemo och Marvin, reser de till Kalifornien där de söker efter Doris föräldrar i Marinlivsinstitutets stora akvarium. 
 
8. Warcraft, aktuell nu. Det fredliga riket Azeroth står på randen av ett krig och deras invånare hotas av skräckinjagande inkräktare; orker, som är på flykt från sin egen döende värld för att kolonisera en annan. 
Allmänt | 2016, Blogglista, Film, Sommar | |
Upp